Dodargh
Home
Contact
Agenda
Bandleden
Playlist
Audio
Video

 

Imka Wieggers, zang, gitaar en ukelele

Ik hou van muziek, dit gebruik ik ook bij mijn werk met mensen met dementie.

Muziek zie ik als een tweede taal, een ander communicatiemiddel dat ik ook als zodanig probeer in te zetten. Ik hou van verhalende liederen, het liefst folk, Ierse en Schotse liederen.

Ik ben onder andere grote fan van Mary Black.

Als achtergrondzangeres ben ik ook actief bij de Musicshow Scotland.

Imka

Willem Ebbers - Drums, percussie en zang

Ik ben Folkie sinds eind 70er jaren.

Als drummer in een folkband zowel geliefd als verguisd.

Daarom speel ik ook veel op mijn Cajun en met diverse andere percussie instrumenten. Naast muzikant ben ik ook de promotor van Dodargh.

Ik heb gespeeld in onder andere Palace Flophouse, Tussendöörwaves, Luminous Lumber, Beste Mensen, Atlantic Bells.

Willem

Marco Pol - bouzouki, mandoline, mondharmonica en zang

Ik ben al sinds jaar en dag actief in diverse folkbandjes in Doetinchem en omgeving.  Hierbij speel ik voornamelijk gitaar en bouzouki. Mijn zang houd ik bescheiden en op de achtergrond.  De muzieksoorten klassiek, rock, blues en folk zijn mijn favoriet.

Bij Dodargh halen we onze brandstof bij grootheden uit heden en verleden zoals Planxty, Tim O’Brien, Fairport Convention, Steeleye Span, La Bottine Souriante, Solas, Dougie MacLean.

Marco

Hans Baan - accordeon, banjo en zang

Ik zong op mijn 4e jaar solo bij het kerstspel op school. Sindsdien is muziek een vast onderdeel in mijn leven. Via blokfluit, (kerk-)orgel, straatmuzikant, bassist in de blues-zydeco- band Teecake, rolde ik de folkmuziek in.

Ik speelde Ierse folk bij Uncle Nobby. En nu bij Dodargh speel ik accordeon, banjo, bouzouki en ukelele en ik zing. Daarnaast speelde ik nog bij de folkband Los Irlandeses.